Collorhouse


Opdrachtgever :                           Collorhouse Almelo.

Realisatie :                                   2009.

Werkzaamheden :

Het samen met de opdrachtgever ontwerpen van een compleet nieuw en anders interieur. De werkplaats moest gescheiden worden van de winkel maar het oog daarop mocht eigenlijk niet verdwijnen. Daarom hebben wij in de kastenwand, die de scheiding moest realiseren, naast de halfgematteerde glazen deur ook twee "ogen" aangebracht, waardoor klanten konden zien welke werkzaamheden in de werkplaats verricht werden. In deze winkel zijn verschillende vormen van presenteren toegepast, folderkleppen voor verschillende papiersoorten, slatwall's voor blisterverpakkingen, draaipanelen voor posters, schuin geplaatste schappen voor kleinwarenen etagaires voor diverse goederen. In het midden van de winkel is een internetzuil geplaatst. Hier kunnen klanten de meegebrachte media downloaden of ophalen van het internet zodat deze digitaal verder bewerkt konden worden door de drukker.