Tuincentrum Oosterik

KANTOOR OOSTERIK

Opdrachtgever :                          Tuincentrum Oosterik

Realisatie :                                  2009 Kantoor

                                                    2012 carrousel

Werkzaamheden :                      

2009- In een grote vergader ruimte werd een schuifwand nooit gebruikt en de ruimte daarachter was nodig voor een extra kanoor ruimte. Deze schuifwand hebben wij vervangen door een kasten wand met een dubbele achterwand waartussen geluids isolatie is geplaatst. De hoge kastenwand is ingericht voor het archiveren van ordner mappen en de lage laden kasten voor hangklassementen. Doormiddel van sloten zijn deze laden afsluitbaar.

2012- De carrousels hebben wij in zevenvoud gemaakt voor het etaleren van onder ander kerst artikelen. het ontwerp en de uitvoering daarvan kregen wij volledige vrijheid in. In een later stadium zijn er plexiglazen randen omheen gezet doordat de kinderen van klanten het te mooi vonden om van het geetaleerde af te kunnen blijven. Hierdoor bleef het geetaleerde zichtbaar en konden de kinderen (en ook volwassenen) er moeilijker bij komen.