Wat doen wij?

Wij doen wat de klant wil !

 

Bij ons zijn er zeer veel mogelijk op het gebied van interieurbouw.

Wij willen zoveel mogelijk een toeleverancier zijn van, en het vervaardigen van interieur onderdelen.

Doordat wij maken wat de klant wil zijn wij ook flexibel in het gebruik van diverse merken plaatmateriaal, al gaat onze voorkeur uit naar de betere merken die wellicht iets duurder zijn in aanschaf maar het verwerken daarvan voordeliger kan zijn, en het eind product levert een betere kwaliteit op

Daarom is het mogelijk om interieur van ons te ontvangen in elk gewenst stadium van productie, wat de klant wil.

- Gezaagd.

- Gezaagd en voorzien van kantfineer of abs kantenband.

- Gezaagd en voorzien van CNC bovenfrees bewerkingen.

- Onderdelen volledig geassembleerd tot meubelsstukken. 

- Bewerkingen als hierboven beschreven met aangeleverd materiaal.

Ook maken wij interieur voor particulieren, project inrichters en eigen projecten, veelal in samenwerking met vaste stylisten en ontwerpers die met eigen ontwerpen bij ons komen, maar wij zijn zelf ook zeer goed in staat om een geschikt ontwerp samen met u uit te werken

 

Hoe is Nijhuis-CNC ontstaan?

Tijdens mijn werkzaamheden voor mijn laatste bedrijf kwam ik er achter dat tegenwoordig een cnc bovenfrees machine een onmisbare machine is geworden in de interieurbouw.  Deze was bij deze werkgever niet aanwezig en werd beschouwd als een te grote investering na een grondige verbouwing van de toenmalige werkplaats.  Doordat ik al met plannen rondliep om voor mijzelf de stap te zetten naar een eigen bedrijf was dit voor mij de spreekwoordelijke druppel.  Ik had bij een voorgaand bedrijf zeven jaar ervaring opgedaan met cnc bovenfrees werkzaamheden en het opstarten daarvan (omdat het de eerste in dat betreffende bedrijf was) dat ik deze kennis niet wilde laten verwateren.  Na deze beslissing ben ik onderzoek gaan doen in welke mogelijkheden er voor mij aanwezig waren.  Al snel kwam ik er achter dat vele kleine bedrijven het zelfde probleem hadden als mijn toenmalige werkgever.  Wel de wil voor een cnc bovenfrees maar een te grote investering / te weinig werk, voor een cnc.  Daarop besloot ik dat ik deze bedrijven zal kunnen voorzien van cnc werkzaamheden als ik een cnc zal aanschaffen, niet voor eigen gebruik maar juist de machine voor anderen te gaan inzetten. Mijn bedrijfsdoelstelling werd daarbij bepaald en kwam er op neer dat wij voor 70 tot 80% voor collega bedrijven willen gaan produceren. De overig tijd wil ik gebruiken om mijn eigen klantenkring te gaan opbouwen zodat de continuïteit ook zekerder zal zijn in economisch slechtere tijden, en om zo flexibel mogelijk te zijn doordat ik sneller met mijn eigen projecten schuif dan met die van klanten welk bij ons altijd voorrang krijgen.  

Om als toeleverancier op het gebied van cnc werkzaamheden zo compleet mogelijk te willen zijn vond ik dat het aan- te bieden pakket ruimer moest zijn. Immers de panelen die bewerkt moeten worden op de cnc moeten ook eerst gezaagd worden vandaar dat bij de investering ook een platen opdeelzaag bij is gekomen. Hiermee kan ik niet alleen de panelen zagen voor de cnc maar ook toelevering in zaagwerkzaamheden verrichten.

Om het plaatje dan helemaal compleet te maken was een kantenlijmer een logisch vervolg om de gezaagde panelen met bijvoorbeeld een abs of fineer kantenband te voorzien. Al deze machines zijn in 2009 nieuw aangeschaft om de kwaliteit te kunnen leveren die ik wil nastreven. Ondanks de hogere kosten voor nieuw aanschaf ipv tweedehands ben ik overtuigd dat ik perfect werk kan leveren voor een goede prijs. Perfect werk door weinig tolerantie door slijtage en een goede prijs doordat ik geen stilstand voor reparatie/groot onderhoud hoef te calculeren. 

 

 

Nijhuis-CNC en toekomst 

Wij van nijhuis cnc willen graag verder in de toekomst. daarom zijn wij op dit moment in afrondende fase met de gemeente voor het verkrijgen van bouwgrond. Het huidige, gehuurde onderkomen voldoet niet meer aan onze eisen en komt niet overeen met de kwaliteit die wij willen leveren. Zo komen nu wij regelmatig ruimte te kort en is de routing in de werkplaats verre van optimaal. Op dit moment van schrijven zijn de architect en constructeur druk bezig met het ontwerp en de berekeningen daarvan, zodat na het verkrijgen van de grond ook direct de vergunning aangevraagd kan worden. Het meest ideale zou zijn dat er nog dit jaar 2014 verhuisd kan worden. 

Ook word er met het nieuwe gebouw verder gekeken naar de toekomst op ecologische punten. Zo willen wij gebruik maken van aardwarmte om het pand te gaan verwarmen en regenwaterreservoir voor de spoeling van de toilletten. op het dak word een installatie aangelegd van ca 300m2 zonne energie panelen waarmee de productie op eigen stroom zou gaan werken.

Zodra de grond is aangekocht en de vergunningen verleend zijn houden wij u via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen